03 februarie 2017

šŸ’œ Arabela este noua ta SmartMatch, decide acum daca iti place de ea

Twoo

Arabela este noua ta potrivire SmartMatch. Verifica-i profilul.

Arabela
Arabela, 48
Locuieste in București
Vrea sa cunoasca barbati intre 45 si 51-de-ani
"Tanar vreau mereu sa fiu "Sa traiesc asa cum stiu ca la 48 de ani fara ...dinti si fara...bani" In rest sunt frumoasa, desteapta , cu mult umor si multe alte calitati am eu. Tu? -Si inca ceva: decat sa imi dai like, mai bine lasa un mesaj, vorbeste despre tine, scrie, scrie, scrie. -Cea mai buna parte a lui: sa fie sincer, sa spuna ce vrea, ce gandeste.Asta e cel mai cumplit lucru: sa fii mintit, dus cu zaharelul.Dar cred ca sinceritatea e un lucru foarte greu pentru unii. -Si sa fie frumusel. Sunt slaba de inger si urateii ma cam sperie"
Vezi potrivirea ta SmartMatch
Potrivirea ta SmartMatch va expira in 24 de ore.
Vezi potrivirea ta SmartMatch inainte de expirarea timpului.
Activitate pe profilul tau
Vizitatori
+1
Intrebarea urmatoare
Intrebare potrivire #408
Angajamentele te sperie?
● Da
● Nu
● Nu stiu sigur
Twoo
Ai primit aceasta notificare pentru ca te-ai inregistrat cu numele Petru (expertmediapro.gabriel@blogger.com) pe Twoo - Dezaboneaza-te. Massive Media Match NV, Piata Montreal, no 10 11496, Bucharest, Romania BE0537240636. info-ro@twoo.com

Niciun comentariu:

Email:expertmediapro@gmail.com

Email:expertmediapro@gmail.com
Tel: 021.320.63.63; 0721.233.836

Arhivă blog

Firma noastra

Fotografia mea
IL.Popesti Leordeni, Romania
Fotografierea si filmarea in mod profesionist,promovata la nivel de arta.Zambetul unui bebelus ori candoarea privirii unei pustoaice sarbatorite,surasul unor miri indragostiti sau lacrimile de fericire ale unei mamici de mireasa,clipe de neuitat,transpuse prin fotografii digitale,filmate si regizate intr-un stil hollywodian...Totul intr-un singur cuvant: Expert Media Pro !